duminică, 23 decembrie 2012

Kingston lansează Wireless Wi-Drive pentru iOS și Android.

Kingston a lansat o nouă serie de hard discuri externe wireless denumită Wi-Drive, care a fost concepută pentru a oferi o modalitate convenabilă de mai mult spațiu de stocare pentru terminalele ce suportă Android și iOS.

Kingston Wi-Drive vine în trei variante: 32 GB, 64 GB respectiv 128 GB spațiu de stocare suplimenar într-un dispozitiv mic ce măsoară doar 121,5mm x 61,8mm x 9,8mm.
Accesarea hard discului extern kingston Wi-Drive se poate face cu orice browser de internet, sau prin intermediul aplicației Wi-Drive Apps concepută special pentru a oferi acces și partajarea cu ușurință a conținutului de pe Wi-Drive cu dispozitivele dumneavoastră.

Kingston explică:
" Accesul la Wi-Drive se realizează prin orice browser de internet sau prin descărcarea aplicației Wi-Drive Apps concepută special pentru a accesa și partaja ușor conținutul de pe Wi-Drive"
Amazon vinde acum Wi-Drive la un preț de 176 de dolari pentru versiunea de 128GB și 128 de dolari pentru versiunea mai mică de 64GB. Mai jos aveți și videoclipul de prezentare al celor de la Kingston.

Este util Wi-Drive, dar nu nepărat necesar, în condițiile în care terminalele mobile vin cu un spațiu de stocare din ce în ce mai mare, așa că primește 3 din 5 puncte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu